To produkter til ansiktet, er det virkelig nødvendig?

Ja, hvis du vil ta godt vare på huden din, bør du velge Blue Gel Oxygen Breeze Serum og Liposome Facial Cream fra Decrusto. Vi skal forklare hvorfor: Årstidene med sine temperatursvingninger og forurensing, pluss stress, søvn, kosthold og alder, er faktorer som påvirker huden din.  For å bevare hudens elastisitet og mykhet, bør du tilføre både næring og fukt hele året, enten du er kvinne eller mann. Ansiktet er den eneste kroppsdelen som ikke pakkes inn, men som må tåle allslags utevær og tørr inneluft.

Få den beste effekten

Ved å kombinere Blue Gel Oxygen Breeze Serum og Liposome Facial Cream fra Decrusto, gir du huden din akkurat den boosten den trenger. Huden vil både se strålende ut og føles myk og spenstig. Både serum og krem passer for alle hudtyper og er svært enkle å påføre. De kommer på hygieniske pumpeflasker, dette gjør produktene drøye i bruk. Menn kan med fordel bruke denne kombinasjonen etter barbering, for å roe ned rød og sår hud.

To produkter som utfyller hverandre

Begynn hudpleierutinen din med Blue Gel Oxygen Breeze Serum, som styrker hudens immunforsvar og jobber på cellenivå. Serumet tørker fort på huden og virker i dybden. Huden kan derfor kjennes litt tørr etter påføringen, det er helt normalt. Denne følelsen forsvinner umiddelbart når du påfører et tynt lag med Liposome Facial Cream, som trekker raskt inn i huden og både pleier og beskytter.

Dobbel effekt

Fornøyde kunder forteller at fine linjer jevnes ut når de bruker Blue Gel Oxygen Breeze Serum og Liposome Facial Cream fra Decrusto. De jubler over å ha funnet en hudpleierutine som både er rask og effektiv, og ikke ruinerer lommeboka. Serumet  og ansiktskremen utfyller hverandre perfekt. At begge produktene er fra Decrusto betyr at ingrediensene er nøye utvalgt for å passe sammen. Bruker du produkter fra ulike produsenter, har du ikke denne tryggheten.

Er det noe å lure på?

Trippel

Benytter du deg av Decrustos pakketilbud TRIPPEL, får du også med en lett farget dagkrem i tillegg til Blue Gel Oxygen Breeze Serum og Liposome Facial Cream. Balance Control er en transparent farget dagkrem, en BC krem som passer for alle. Den har de samme gode egenskapene som Liposome Facial Cream, og som brukes på samme måte.

Husk, alltid serum før fuktighetskrem i ansiktet og på halsen!

Produktene og ingrediensene er ikke testet på dyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *