Ta vare på hendene

Mange er flinke til å ta vare på huden i ansiktet, det er veldig bra. Men hvordan er det med hendene dine? Er du like flink til å pleie dem? Eller går de nærmest for lut og kaldt vann, om ikke helt bokstavelig?

Ikke glem å ta vare på hendene

De utsettes daglig for mange ytre påkjenninger som fører til slitasje og tidligere aldring. Ingen andre kroppsdeler utsettes for det samme. Likevel er det lett å glemme å ta vare på hendene. Nå har Decrusto kommet med en krem som gjør det enkelt å være snill mot huden på hendene.

Slik får du inn håndpleie rutinen

Dersom du har prøvd håndkremer som føles klissete eller fete lenge etter at du har smurt deg, er det ikke rart om du blir lei og slurver med smøringen. Heldigvis trenger det ikke å være sånn. Det finnes utallige typer og merker å velge mellom når det gjelder håndkrem, og det kan være vanskelig å orientere seg blant alle tuber og flasker.

Hvordan ta vare på hendene daglig?

Decrusto har gjort valget enkelt for deg. Hvis du vil være sikker på å få en håndkrem som absorberes raskt uten å virke fet eller klebrig, og som tilfører fukt og beskytter huden mot tørrhet og irritasjon, bør du velge Silk Soft Hand Care. Kremen passer til alle hudtyper og den lette konsistensen gjør kremen svært behagelig å bruke.

Tips til enkel håndpleie

Påfør Silk Soft på rene hender etter behov, daglig bruk gir optimalt resultat. Med denne enkle rutinen bevarer du dine myke og fine hender lenge, uansett hvilke påkjenninger de utsettes for.

Håndkremen egner seg like godt til menn som til kvinner. Dette er en håndkrem som passer for deg som ønsker å ta vare på hendene dine hver dag. Beroligende, mykgjørende og fuktighetsgivende ingredienser bidrar til å reparere og pleie hardtarbeidende hender.

Silk Soft håndkrem fra Decrusto er dermatologisk testet. Verken produkt eller ingredienser er testet på dyr, og inneholder heller ikke mineraloljer, parabener eller fargestoffer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *