Behold sommergløden, hele året

Dårlig tid før jobb om morgenen?
Fortvil ikke, endelig har det kommet en lett og pleiende dagkrem med farge. Kremen gir akkurat den gløden huden trenger hele året.

Farget dagkrem

Nyheten Balance Control fra Decrusto er en næringsrik, farget dagkrem, som passer alle hudtyper. Den er en mellomting blanding av hudpleie og sminke, og passer godt for deg som egentlig ikke føler du trenger å dekke huden. Du slipper å være redd for å kjøpe feil farge, BC kremen er transparent og tilpasser seg din hud. Kremen ikke er heldekkende, men den vil den jevne ut hudtonen og kamuflere eventuelle urenheter og fargeforandringer. At du har fått litt hjelp til ditt freshe utseende, blir din lille hemmelighet. BC kremen smelter inn i huden og synes ikke.

BC krem

For best resultat anbefales å bruke Blue Gel Oxygen Breeze Serum fra Decrusto før du påfører BC kremen.
Serum er en viktig del av hudpleierutinen og tilfører en rekke effektive og pleiende egenskaper til huden. Når du påfører Blue Gel Oxygen Breeze Serum på ren hud, får du fuktighet dypere ned i huden enn bare med krem. 

Du må legge fuktighetskrem over for å få tilført nok næring på hudoverflaten, og her passer Balance Control perfekt.Hele hudpleierutinen din tar bare noen få minutter, og du vil få en vakker hud som andre vil misunne deg. Dersom du ikke ønsker farge på dagkremen, velger du Liposome Facial Cream, og følger akkurat samme rutine.

Prøv Balance Control, pakketilbudet «Dobbel» (Balance Control + Liposome Facial Cream) eller pakketilbudet «Trippel (Blue Gel Oxygen Breeze Serum, Balance Control og Liposome Facial Cream). Enkelt, rimelig og alt du trenger for optimal ansiktspleie.

Du vil ikke angre…

Denne bestillingen vil du aldri angre på. Kunder som allerede har prøvd BC kremen er henrykte og sier de aldri har opplevd at en så lett krem kan gjøre så stor forskjell. De elsker den naturlige looken BC kremen fra Decrusto gir.

Produktene og ingrediensene er ikke testet på dyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *