Hvorfor rense huden?

Ønsker du at huden din skal se bra ut, og i tillegg føles bra, er det lurt å legge inn tid til å rense huden. Når du renser huden fjerner du talg, smuss, forurensning, eventuell sminke og gamle hudpleieprodukter. Huden blir ren og klar for andre produkter.

Hvordan rense huden skikkelig?

Ansiktsrens trenger ikke å være komplisert eller ta lang tid. Med Decrusto Micellar Cleansing Foam kan du rense huden skikkelig på en enkel og rask måte. Trykk 1 til 2 ganger på pumpeflasken og masser skummet inn med lette sirkelbevegelser. Skyll godt av med lunkent vann. Skummets nærende og aktive ingredienser renser og klargjør huden for en ny dag.

Hvor ofte bør man rense huden?

For å få optimal effekt av dine hudpleieprodukter kan det være lurt å ha en renserutine. En renserutine høres tungt og komplisert ut, men er ikke vanskeligere enn å pusse tennene morgen og kveld. Samme intervall anbefales ofte for rens av huden:

  1. Start dagen med ren hud før du påfører eventuell solkrem, dagkrem eller sminke.
  2. Avslutt dagen med å vaske bort smuss og forurensninger som ansiktet har blitt utsatt for i løpet av dagen.

Ekstra pleie for huden

Ansiktsmasker kan gi huden det lille ekstra. Decrusto har to forskjellige masker for ekstra pleie: The Original Black Peel Off Mask og Clear Spot Ansiktsmaske. Begge er masker som passer å bruke i tillegg til den daglige renserutinen, 1-2 ganger per uke. Les mer om våre ansiktsmasker her.

2 thoughts on “Hvorfor rense huden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *