En fast bruker av Decrusto SkinCare serien!

Eileen Eriksen gir deg tips til bruk av Beauty Ghost! #favoritten

EN AV MINE TO FAVORITTER! #DECRUSTO

Det er sikkert ikke bare jeg som sliter med tørr hud på denne årstiden?❄ @decrusto sin #beautyghost forebygger og behandler tørr og skadet hud.

Tips: bruk også masken før «fest sminken» – du får en helt nydelig glød etter bruk og sminken både sitter og legger seg perfekt på huden etterpå!
PS: det er Ikke bare vi jenter som bør passe på huden, dere gutter får bare en hud dere også. ♂ #treatyoureself #decrusto #skincare #musthave #ghost #peeloff #skincare #ghost  #premakeupdecrusto #musthave #peeloff #premakeup

Se innlegget til Eileen på instagram her!


Ønsker du å prøve disse produktene du også?

Bestill Beauty Ghost her!
Bestill Liposome Facial cream her!
Eller bestill DEN ULTIMATE PAKKEN med hele Decrusto serien! Se her!

Bestilte denne serien da jeg tenkte jeg ville prøve siden den hAdde så bra omtale!
Jeg er ei voksen dame på hele 42 år, og er helt frelst! Etter en runde med maske og krem følte jeg meg yngre og ikke minst fresh! Den strammer opp huden og er helt super. Serien hAr også en frisk lukt som jeg elsker. Jeg er herved fast kunde og nyter hvert produkt hver dag 👍👍👍 dette går jeg god for! Iren Andreassen Irenkleven@hotmail.com

Siste fra bloggen

5 GRUNNER TIL Å BRUKE EN PEEL-OFF MASKE

Vi ser peel-off masker over alt, men vet du egentlig hva en slik maske gjør? Jo da, den peeler selvfølgelig huden din, fjerner døde hudceller og gir en fin glød. Men noen peel-off masker gjør også mer enn dette.

Sliter du med kviser eller inngrodde hår og nupper etter barbering?

Jeg vet ikke om du er av generasjonen som husker Clearasil, som i et febrilsk forsøk på å fjerne kviser momentant, endte opp med å svi av halve ansiktet? Det føltes i alle fall slik på den tiden; 80-tallet mener jeg det het?!

Hudterapeut med 25 års erfaring fra bransjen

Alle hudtyper påvirkes av miljøet vi lever i; forurensing og en hektisk, kanskje ikke alltid like sunn livsstil skaper irritasjoner i alle mulige hudtyper.

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...