En fast bruker av Decrusto SkinCare serien!

Eileen Eriksen gir deg tips til bruk av Beauty Ghost! #favoritten

EN AV MINE TO FAVORITTER! #DECRUSTO

Det er sikkert ikke bare jeg som sliter med tørr hud på denne årstiden?❄ @decrusto sin #beautyghost forebygger og behandler tørr og skadet hud.

Tips: bruk også masken før «fest sminken» – du får en helt nydelig glød etter bruk og sminken både sitter og legger seg perfekt på huden etterpå!
PS: det er Ikke bare vi jenter som bør passe på huden, dere gutter får bare en hud dere også. ♂ #treatyoureself #decrusto #skincare #musthave #ghost #peeloff #skincare #ghost  #premakeupdecrusto #musthave #peeloff #premakeup

Se innlegget til Eileen på instagram her!


Ønsker du å prøve disse produktene du også?

Bestill Beauty Ghost her!
Bestill Liposome Facial cream her!
Eller bestill DEN ULTIMATE PAKKEN med hele Decrusto serien! Se her!

Bestilte denne serien da jeg tenkte jeg ville prøve siden den hAdde så bra omtale!
Jeg er ei voksen dame på hele 42 år, og er helt frelst! Etter en runde med maske og krem følte jeg meg yngre og ikke minst fresh! Den strammer opp huden og er helt super. Serien hAr også en frisk lukt som jeg elsker. Jeg er herved fast kunde og nyter hvert produkt hver dag 👍👍👍 dette går jeg god for! Iren Andreassen Irenkleven@hotmail.com

Siste fra bloggen

Denne fjerner alle hudproblemer!

Nå er jeg skikkelig klar for å feire jul, med fresh hud!!! 🙂 Så digg når man har produkter hjemme..

Julegave tips fra vakre #marty

#downtoearth Marty har skrevet om julefavorittene – SE MER HER!

SLIK LAGER DU HJEMMESPA PÅ BUDSJETT

Serien fra Decrusto er så fantastisk å ha på badet, og om jeg får si det selv så er dette den perfekte julegaven til dama, eller til mannen.

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...