MIN FAVORITT ANSIKTSMASKE

Jeg tenkte å fortelle dere litt om Beauty Ghost masken i og med at jeg legger ut så mange bilder av den på mystory. Jeg får jo så klart en del spørsmål om den faktisk funker, og gjør den egentlig det? Vel, det er en grunn til at jeg bruker den så ofte som jeg gjør med tanke på hvor lite tid jeg egentlig har til overs – Så ja, den funker!

MIN FAVORITT ANSIKTSMASKE

ONSDAG, 4 OKTOBER, 2017, 16:09

 

Hei Hei, håper dere har hatt en bra dag så langt! Jeg tenkte å fortelle dere litt om Beauty Ghost masken i og med at jeg legger ut så mange bilder av den på mystory. Jeg får jo så klart en del spørsmål om den faktisk funker, og gjør den egentlig det? Vel, det er en grunn til at jeg bruker den så ofte som jeg gjør med tanke på hvor lite tid jeg egentlig har til overs – Så ja, den funker!

Jeg har samarbeidet med Decrusto over lengre tid nå, og hvorfor gidde å samarbeide med hudpleie produkter som ikke funker? Makes no sense. Det finnes tusenvis av hudprodukter der ute og derfor er det sykt vanskelig å vite hva man skal gå for. Jeg har jo den svarte masken også som de lager for å fjerne hudormer, men jeg må helt ærlig si at den hvite er min store favoritt! Den svarte er sykt bra den også, virkelig – Men jeg er veldig pinglete når det kommer til å rive den av (hihi) og derfor blir den mindre brukt enn den hvite.

Jeg har fått en del spørsmål om den hvite også er vond å rive av med tanke på at flere av dere har brukt den svarte, og nei så absolutt ikke. Den er sykt behagelig å ha på, den lukter super fresht og er utrolig enkel å ta av. Og når du først har fått den av så merker du forskjell med en gang, virkelig altså. Det er derfor jeg bruker den såpass ofte, den er 110%. Jeg klarte selvfølgelig å miste min på flyplassen i sommer men de sendte meg heldigvis en ny en fordi at jeg faktisk ikke klarer meg uten, hihi. Jeg eelsker den! Følelsen når man tar den av er utrolig god. Huden føles glatt og myk og så ser den utrolig nok mye mer fresh ut også – Etter bare en (!!) gang.

Men hvordan funker den?

Først og fremst er det viktig at all sminke er borte, masser så et jevnt lag i hele fjeset og la den sitte i ca. 30 minutter. Dra den forsiktig av og påfør min favoritt ansiktskrem – Liposome Facial Cream. Jeg bruker den hele tiden! Easy as that! 🙂

Generell info om produktene finner du HER (Beauty Ghost Mask) og HER (Liposome Facial Cream).
Produktene er ikke testet på dyr.

Siste fra bloggen

STEP BY STEP: DYPTRENSENDE

Lurer du på hvordan du skal få en god hudpleie rutine? Det er faktisk mye enklere enn du tror! 😊

STEP BY STEP: KVISE KONTROLL

Lurer du på hvordan du skal klare å blitt kvitt problemhuden? Det er enklere en du tror! 😊

STEP BY STEP: OKSYGEN BOOST

Lurer du på hvordan du skal bruke hudpleieprodukter? Les og lær, det er enklere en du tror!

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...