Så, hva er mine meninger om produktene?

Jeg har virkelig blitt glad i Beauty Ghost masken, og har allerede rukket å bruke den tre(!) ganger siden jeg fikk den nylig.

Decrusto

For en liten tid tilbake fikk jeg tilsendt de to peel of maskene og ansiktskremen fra Decrusto som er på bildet over. Hadde aldri testet ut Decrusto sine produkter tidligere, men hadde jo hørt mye bra om dem, så jeg takket så klart ja til å teste da de spurte!

The Original Black Peel Off Mask Bidrar til å minimere porer og forbedre hudens elastisitet og fuktighet. Denne masken fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud.
Beauty Ghost – The Original Oxygen Peel Off Mask Beauty Ghost er den første ansiktsmasken med Stabilisert Oksygen (04). Denne peel off masken inneholder en unik kombinasjon av næringsstoffer og dyptvirkende ingredienser. Masken har en oppstrammende og fuktighetsgivende effekt som etterlater huden med en ny, frisk glød.
Liposome Facial Cream Dette er en eksklusiv ansikts krem med en unik og avansert sammensetning av stabilisert oksygen, beta 1,3/ 1,6 glukaner og andre vitaminer og næringsstoffer som bidrar til å bevare ungdommelig frisk og glatt hud.

Så, hva er mine meninger om produktene? Jeg har virkelig blitt glad i Beauty Ghost masken, og har allerede rukket å bruke den tre(!) ganger siden jeg fikk den nylig. Er det noe jeg har litt lettere komplekser for i ansiktet mitt, så er det alle disse «søkkene». Eller, kanskje ikke komplekser, men jeg kunne godt vært foruten. De er under øyene, og i tillegg er det den dype streken fra nesen og ned til kanten av leppene, spesielt på venstre side. I det jeg drar av masken ser jeg tydelig at søkkene er veldig mye mindre. Og det gir meg en skikkelig god følelse! I tillegg er det jo litt gøy å dra av masken, for hele masken følger med når man drar den av! Har jeg ikke lest at masken skal gjøre det, men jeg har likevel fått inntrykk av at hudtonen blir jevnere etter bruk også. Kanskje det bare er innbilning? Uansett, love it! Kremen er god, og gir masse fuktighet. Den lukker også porene, som er åpne etter peel off maskene. Selv har jeg en hud jeg ikke helt blir klok på alltid. Den er fet, men samtidig normal, og i tillegg sensitiv. Får fort utbrudd når jeg prøver nye produkter, med andre ord. Heldigvis har jeg ikke merket noe til det med denne. Og sist men ikke minst må jeg jo ikke glemme å nevne the original black mask! Har prøvd et par andre black masks tidligere, men de har vært helt horrible å dra av, og det har stort sett endt med at jeg har vasket dem av bare… Denne kan faktisk dras av i ett flak! Bare husk å ta på en del. Ellers bruker jeg denkun i t-sonen, da den lugger noe veldig om man drar den av på steder hvor man har tørr eller veldig oljefri hud. Føler man seg litt «ru» på nesen er den helt magisk å bruke. Den fjerner blackheads og gjør huden glatt og fin. Psst, for øyeblikket har de 20% rabatt på pakketilbudet med alle tre produktene på Decrusto.no!

Siste fra bloggen

Denne fjerner alle hudproblemer!

Nå er jeg skikkelig klar for å feire jul, med fresh hud!!! 🙂 Så digg når man har produkter hjemme..

Julegave tips fra vakre #marty

#downtoearth Marty har skrevet om julefavorittene – SE MER HER!

SLIK LAGER DU HJEMMESPA PÅ BUDSJETT

Serien fra Decrusto er så fantastisk å ha på badet, og om jeg får si det selv så er dette den perfekte julegaven til dama, eller til mannen.

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...