Slik frisker du opp den grå vinterhuden

Føler du deg også litt grå og døll i ansiktet for tiden?

Føler du deg også litt grå og døll i ansiktet for tiden? Vintersesongen gjør ikke underverker for den ellers så friske fremtoningen (man kan jo håpe man ser friskere ut ellers i alle fall), med mindre du er sportsidiot som klarer å komme deg ut i marka eller på fjellet, på ski eller i en eller annen form (og selvsagt har lært litt av alt som står skrevet om hudpleie og solfaktor).

Bilderesultat for beauty ghost decrusto

Beauty ghost fra Decrusto

Å ta vare på seg selv er ikke mindre maskulint enn hva fortiden har lurt oss med. Det har heller blitt en av styrkene både når det kommer til dating og business, da det viser at du har kontroll og virker mer attraktiv både i relasjoner og investeringer. Når alt kommer til alt, ender det opp med at vi vil ta oss best mulig ut – slik er det bare.

PÅL får testet masse produkter og håper det kan komme deg til nytte. Nå har vi testet “Beauty Ghost” fra Decrusto, som er en ansiktsmaske som skal revitalisere huden din, og som vi synes er perfekt nå på vinterstid. Om du har litt tid mellom slagene, anbefaler vi at du slenger på denne masken et par ganger i uken, og du vil mest sannsynlig oppleve at huden både strammer seg opp noe og får mer glød – en bonus nå på denne tiden av året.

Masken er en behandlende maske, som fornyer hudcellene, styrker hudens immunforsvar, gir ansiktet et umiddelbart løft og etterlater huden frisk og glatt. Masken bidrar også til økt kollagen produksjon som bedrer hudens spenst og elastisitet samtidig som den forebygger fine linjer og rynker og gir en klarere hudtone.

 

 

Dette gjør du:

1. Rens ansiktet

2. Smør masken på ansiktet, men unngå de tynne hudområdene rundt øynene.

3. La den virke i ca 30 minutter mens du gjør noe helt annet. Den skal bli helt tørr, slik at du kan dra den av i ett stykke.

4. Smør på fuktighetskrem.

Beauty Ghost er den eneste masken i verden med Aktivert Stabilisert Oksygen (ASO) og er basert på naturlige ingredienser og inneholder ingen parabener. Vi kan anbefale masken om du har et viktig møte på jobben, eller skal på en date. Den virker avkjølende og du vil føle deg freshere etterpå.

 

(Og du gjør selvsagt dette selv enkelt og greit, og trenger hverken hjelp av en kvinnehånd eller pensel

Siste fra bloggen

5 GRUNNER TIL Å BRUKE EN PEEL-OFF MASKE

Vi ser peel-off masker over alt, men vet du egentlig hva en slik maske gjør? Jo da, den peeler selvfølgelig huden din, fjerner døde hudceller og gir en fin glød. Men noen peel-off masker gjør også mer enn dette.

Sliter du med kviser eller inngrodde hår og nupper etter barbering?

Jeg vet ikke om du er av generasjonen som husker Clearasil, som i et febrilsk forsøk på å fjerne kviser momentant, endte opp med å svi av halve ansiktet? Det føltes i alle fall slik på den tiden; 80-tallet mener jeg det het?!

Hudterapeut med 25 års erfaring fra bransjen

Alle hudtyper påvirkes av miljøet vi lever i; forurensing og en hektisk, kanskje ikke alltid like sunn livsstil skaper irritasjoner i alle mulige hudtyper.

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...