DARE TO BE DIFFERENT!

12.12.2016 - 14:00

Denne originale masken fra Decrusto renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. Denne har jeg vært så utrolig heldig å få testet. Den tetter porer, døde hudceller og andre urenheter du måtte ha, veldig effektivt. Masken kan KUN kjøpes på nett! Dette er virkelig masken som virker, jeg er frelst.

hege

 

Masken er basert på helt naturlige ingredienser. Den eneste svarte peel off masken i hele verden med patentert wellmuderm betaglukaner som gjør at huden generasjon forbedres. Masken er vegans, og hverken ingrediensene eller produktene er testet på dyr! Peel of masken er dermatologisk testet og allergitestet, for dere som måtte være i tvil. Heller ingen parabener, mineraliske oljer, silikon eller fargestoffer. Noe i alle fall jeg syntes er veldig bra.

Husk den fåes KUN kjøpt på nett! Masken finner du kun hos Decrusto.no. Bekjemp uren hud og hudormer effektivt med The Original Decrusto Peel Off Mask. Anbefaler alltid etter bruk av peel off masken, å avslutte med en god fuktighetskrem. Da vil jeg mer enn gjerne anbefale Decrusto Lipsome Facial Cream. En ansiktskrem med mye fuktighet, og gir huden din en super ekstra fuktighetsboost for å lukke de nyrensende porene dine. Huden føles myk, ren og har rikelig med fuktighet etterpå. Få en frisk og glatt hud.

Jeg elsker virkelig denne masken! Dere har sikkert sett flere bloggere, youtubere og instagrammere som har snakket om denne masken. Jeg ønsker kun å teste produkter jeg blir å bruke og har lyst på, ikke bare alt jeg får slengt inn i mailboksen. Da jeg fikk tilbudet om denne The original Black Peel Off Mask, ble jeg så utrolig glad. Den originale mest effektive masken, helt ærlig og sanne ord. Jeg sliter med tørr og oljete hud i t-sonen.

Etter bruk av denne masken under de behandlingene jeg har hatt til nå, er jeg helt sjokkert og overrasket. Positivt, selvsagt! Porene mine er mindre, redusert tørrhet i panne og ved nesen, samt mindre rødhet også. Fantastisk! Den leverer desidert mye bedre enn forventet. Denne masken vil jeg ikke bytte ut med det første, og står ved dens side så lenge jeg har den. Aldri vært mer fornøyd. Ærlige meninger. Husk den fåes KUN kjøpt på nett! Du finner den kun hos Decrusto.no.
 

HVORDAN BRUKE DECRUSTO PEEL OFF MASK
Rens ansiktet godt før bruk!
Påfør et tykt lag i t-sonen (panne, nese, hake)
Masser inn med fingrene, så den binder godt
La den virke til den er helt tørr i 30 min
Dra masken av, skyll restene med lunket vann

Tørk ansiktet, påfør Decrusto Liposome Facial Cream

Super gave for en venninne, kjæreste eller kanskje unne deg selv? Decrusto Black Peel Off Mask og Decrusto Liposome Facial Cream er på tilbud nå - trykk her. Dare to be different ♥