Dagens to do list: Hjemmespa med Decrusto

Decrusto har kommet ned tre nye produkter og jeg har så klart testet dem ut allerede.

Decrusto har kommet ned tre nye produkter og jeg har så klart testet dem ut allerede. Jeg er stor fan av både Black Mask og Ghost Mask, og den nye Clear Spot masken falt også i smak! Masken forebygger og behandler utbrudd og blokkerte porer som fører til hudormer. Den er perfekt for fet hud da den absorberer overflødig olje. Selv har jeg kombinert hud hvor jeg har normal hud i pannen og fet hud på hake, nese og kinn, derfor bruker jeg kun masken på disse områdene som ofte kan by på problemer. Den kan også brukes på kroppen om man sliter med urenheter andre steder enn i ansiktet. Neste produkt ut er Blue Gel Oxygen Breeze Serum. Dette er et serum som kan benyttes av alle hudtyper som lover å blant annet forsterke effekten av fuktighetskremen, reparere ubalanser i huden, bremse aldringstegn, øke hudens spenst og elastisitet og gi frisk glød. Produktet påføres morgen og kveld før fuktighetskrem. Siste produkt ut heter Clear Spot Blemish Control Cream og er en reparerende fuktighetskrem som forebygger nye utbrudd og urenheter. Kremen virker sammentrekkende på porene, reduserer inflammasjon og irritasjon, gir balansert fuktighet, reduserer rødhet og gir ansiktet glød uten å føles fet. Har dere testet noen av produktene?

❤Kamilla Haaland

Siste fra bloggen

BRUK SERUM GJENNOM HELE JULEBORDSESONGEN!

«Et serum tilfører en større mengde aktive ingredienser enn din fuktighetskrem gjør. Men mest av alt har et serum effekt dypere i huden enn en fuktighetskrem har.»

DETTE REDDER HUDEN MIN!

«Når jeg har på masken sitter jeg som regel og jobber med bloggen, eller bare slapper av med en kopp kakao og ser på litt YouTube videoer. Hverdagsluksus!»

MIN HUDPLEIERUTINE – STEG FOR STEG

«Min faste hudpleierutine bestående av fire supre produkter <3"

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...