Dagens to do list: Hjemmespa med Decrusto

Decrusto har kommet ned tre nye produkter og jeg har så klart testet dem ut allerede.

Decrusto har kommet ned tre nye produkter og jeg har så klart testet dem ut allerede. Jeg er stor fan av både Black Mask og Ghost Mask, og den nye Clear Spot masken falt også i smak! Masken forebygger og behandler utbrudd og blokkerte porer som fører til hudormer. Den er perfekt for fet hud da den absorberer overflødig olje. Selv har jeg kombinert hud hvor jeg har normal hud i pannen og fet hud på hake, nese og kinn, derfor bruker jeg kun masken på disse områdene som ofte kan by på problemer. Den kan også brukes på kroppen om man sliter med urenheter andre steder enn i ansiktet. Neste produkt ut er Blue Gel Oxygen Breeze Serum. Dette er et serum som kan benyttes av alle hudtyper som lover å blant annet forsterke effekten av fuktighetskremen, reparere ubalanser i huden, bremse aldringstegn, øke hudens spenst og elastisitet og gi frisk glød. Produktet påføres morgen og kveld før fuktighetskrem. Siste produkt ut heter Clear Spot Blemish Control Cream og er en reparerende fuktighetskrem som forebygger nye utbrudd og urenheter. Kremen virker sammentrekkende på porene, reduserer inflammasjon og irritasjon, gir balansert fuktighet, reduserer rødhet og gir ansiktet glød uten å føles fet. Har dere testet noen av produktene?

❤Kamilla Haaland

Siste fra bloggen

5 GRUNNER TIL Å BRUKE EN PEEL-OFF MASKE

Vi ser peel-off masker over alt, men vet du egentlig hva en slik maske gjør? Jo da, den peeler selvfølgelig huden din, fjerner døde hudceller og gir en fin glød. Men noen peel-off masker gjør også mer enn dette.

Sliter du med kviser eller inngrodde hår og nupper etter barbering?

Jeg vet ikke om du er av generasjonen som husker Clearasil, som i et febrilsk forsøk på å fjerne kviser momentant, endte opp med å svi av halve ansiktet? Det føltes i alle fall slik på den tiden; 80-tallet mener jeg det het?!

Hudterapeut med 25 års erfaring fra bransjen

Alle hudtyper påvirkes av miljøet vi lever i; forurensing og en hektisk, kanskje ikke alltid like sunn livsstil skaper irritasjoner i alle mulige hudtyper.

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...