MITT BESTE HUDPLEIE TIPS

Som mange av dere allerede vet så er jeg en hyppig bruker av ansiktsmaskene til Decrusto, og har nå brukt dem i over et år.
Jeg har tidligere skrevet litt om de forskjellige produktene og jeg tenkte at jeg kjapt kan fortelle litt om hva jeg synes om hver enkelte produkt.

Som mange av dere allerede vet så er jeg en hyppig bruker av ansiktsmaskene til Decrusto, og har nå brukt dem i over et år. Jeg får selvfølgelig mange spørsmål om de faktisk funker og helt ærlig så har jeg ikke byttet ut et eneste produkt siden jeg startet med dem i januar 2017. Ansiktskremen er gull verdt og man føler seg såå fresh og fin etter en morgen rens og en liten dæsj med fuktighetskrem. Sminken blir feilfri og huden føles fresh utover hele dagen.

Jeg har tidligere skrevet litt om de forskjellige produktene og jeg tenkte at jeg kjapt kan fortelle litt om hva jeg synes om hver enkelte produkt.

Beauty Ghost har vel de aller fleste som holder til på sosiale medier hørt om, og det er ikke uten grunn. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; jeg ELSKER den masken. Det er min favoritt gjennom tidene og det er absolutt ingenting som gjør at du føler deg freshere i huden enn den masken. Jeg er en stor pingle når det kommer til ansiktsmasker med tanke på å skulle rive den av (hehe) men det er ikke vondt i det hele tatt. Man kjenner så vidt at man river den av og for meg (i hvert fall) så er det et stort pluss. Den strammer opp huden (du merker det med en gang du har tatt den av), er fuktighetsgivende og både roer ned huden og reduserer rødhet. I tillegg ser den drit kul ut!

3 In 1! En rens, en toner og sminkefjerner i ett! Clear Spot Micellar Cleansing Foam; Helt ærlig, denne rensen redder liv. Jeg bruker den ikke direkte som sminkefjerner men bruker den som rens hver morgen og kveld før jeg smører meg med Liposome Facial Cream. I militæret så får jeg ikke bruke sminke og jeg er sjeleglad for at jeg tok med både rensen og kremen. Den gjør underverker på huden min (selv om jeg er solbrent). Jeg har ingen kviser og har faktisk ikke hatt så fin hud så lenge jeg kan huske. Og det skjedde etter at jeg tok meg den lille tiden på badet hver morgen og hver kveld til og pleie huden.

The Original Black Peel Off Mask er også helt fantastisk. Jeg er som sagt en stor pingle når det kommer til masker som er vonde å rive av og denne synes jeg helt ærlig er litt vond og rive av (ikke på haka og nesa). Men den gjør virkelig underverker på huden denne også. Jeg har skrevet litt om den tidligere og det er altså en peelingmaske som bidrar til å rense huden, fjerne døde hudceller, hudormer og absorberer overflødige oljer. Den er perfekt mot hudormer og man kan faktisk se at den drar med seg hudormene når man tar den av. Som sagt så er det ikke så vondt å rive av på nesa eller haka (der man som oftest har flest hudormer), men der det er tynnere hud er det litt verre. Uansett helt super for den som sliter med hudormer.

Liposome Facial Cream er den ansiktskremen jeg bruker. Som nevnt er det en krem som gjør at huden føles fin og fresh gjennom hele dagen. Jeg bruker den også om natta og når man har brukt både rens og fuktighetskrem så våkner man med en veldig stram og fin hud. Etter man har brukt rensen så gjør Liposome Facial Cream at porene som er renset lukkes. For de litt eldre så gjør den også at den bevarer fine linjer og forebygger rynker. Dette er den eneste ansiktskremen jeg bruker og jeg kommer aldri til og slutte! Den er helt fantastisk.

Nå er jeg helt ærlig med dere og det eneste minuset med produktene er at den svarte masken er litt vond å rive av på tynn hud. Ellers elsker jeg alle produktene og de gjør virkelig jobben sin! Jeg har omtalt produktene positivt i over et år og hadde ikke ville samarbeidet med et merke jeg ikke likte. Jeg mener, hvem ville?

Mer om produktene kan leses HER (Beauty Ghost), HER (Liposome Facial Cream), HER (Black Peel Off Mask) og HER (3 In 1 Cleansing Foam).

Nå skal jeg ta av meg uniformen og få på joggeklær. Jeg må ta noen runder rundt banen for i morgen har vi løpetest. Etter det skal jeg pusse sko og dusje før jeg legger meg. Jeg trives kjempe godt her med jentene og resten av troppen. I morgen skal vi ikke ha rominspeksjon eller oppmøte klokken 05:50 så da slepper jeg å stå opp 05.15. Tenk at JEG skulle si at å sove til åtte-halv ni er lenge, haha! Jeg føler at jeg har skikkelig mye å gå på i morgen, så det skal bli deilig med en dag «fri».

Men nå skal jeg ut å løpe, så vi snakkes senere. Det er forresten super hyggelig med alle fine meldinger som kommer inn overalt og lykkeønsker. Også er det veldig gøy at så mange liker å følge med på det jeg gjør her. Jeg tenker at jeg skal begynne å vlogge litt på snapchat frem til jeg får kjøpt meg et kamera jeg kan bruke til youtube. Så det tenker jeg å starte med veldig snart! Ellers finner dere meg på Insta og snap! Ha en fin kveld! ♥

Mystory – Maritaystevik
Instagram @Maritaystevikfitness

Siste fra bloggen

BRUK SERUM GJENNOM HELE JULEBORDSESONGEN!

«Et serum tilfører en større mengde aktive ingredienser enn din fuktighetskrem gjør. Men mest av alt har et serum effekt dypere i huden enn en fuktighetskrem har.»

DETTE REDDER HUDEN MIN!

«Når jeg har på masken sitter jeg som regel og jobber med bloggen, eller bare slapper av med en kopp kakao og ser på litt YouTube videoer. Hverdagsluksus!»

MIN HUDPLEIERUTINE – STEG FOR STEG

«Min faste hudpleierutine bestående av fire supre produkter <3"

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...