PILOTFRUE skriver et flott innlegg om sin erfaring med Decrusto serien

Hei og god formiddag! Som dere vet er søndag den dagen i uken jeg elsker å trene, spise sunt og gjøre de tingene som får meg til å føle meg bra både innvendig og utvendig. Spesielt etter en helg med fest, mye sukker eller "dårlig" mat. Da er det ekstra godt å tjuvstarte mandagen litt med en fresh avslutning på uken som snart er over.

For å gjøre avslutningen mer behagelig pleier jeg å belønne meg selv med et langt bad, hårkur og ansiktsmaske. Det hele føles som et slags hjemmespa og er virkelig å anbefale. Etter denne helgen med litt for mye fet mat og søtsaker var Ulrik om mulig mer gira enn meg til å rense huden. Vi bruker begge The Original Decrusto Black Peel Off Mask fra Decrusto. Et godt tips til dere som lurte på om jeg kunne gi noen råd for å unngå eller å pleie urenheter i huden tidligere denne uken. Det her er masken som virker ♥

Pilotfruen
Ansiktsmasken fra Decrusto renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. Den er lett å bruke og utrolig effektiv. Det er mange dårlige kopier ute og går av ansiktsmasker som ligner på denne. Jeg har selv brent meg på det ved å kjøpe et falskt produkt tidligere i år. Den gjorde ikke i nærheten av samme nytte som masken fra Decrusto. Dessuten hadde jeg en ubehagelig opplevelse ved at masken satt for godt fast. Det resulterte i et hovent og irritert ansikt, noe jeg ikke unner dere. Den originale masken som Ulrik og jeg bruker nå kan kun kjøpes på nett her og er virkelig blitt en favoritt hos oss begge.

Masken skal påføres med et tykt lag på samme områder som Ulrik og jeg har gjort på bildene, IKKE på andre områder. La den virke i 25-30 minutter før du river den av. Det er ikke vondt så lenge du husker å ta et tykt lag, slik som vi har gjort. Verken ingrediensene eller produktet er testet på dyr. Masken er også skikkelig drøy i bruk. Ulrik har derfor snyltet av meg i flere måneder nå uten at jeg har merket det. Hehe! Men siden han er mye ute og reiser så var det på tide at han fikk seg sin egen tube. Min tube skal nemlig ingen steder. Jeg er helt avhengig.

Pilotfruen

Pilotfruen
Verken ingrediensene eller produktet er testet på dyr. Masken er også skikkelig drøy i bruk. Ulrik har derfor snyltet av meg i flere måneder nå uten at jeg har merket det. Hehe! Men siden han er mye ute og reiser så var det på tide at han fikk seg sin egen tube. Min tube skal nemlig ingen steder..

Etter at vi drar av masken, skyller vi huden med kaldt vann, tørker ansiktet lett med et håndkle og avslutter med Decrusto Liposome Facial cream. Den gir huden en ekstra fuktighetsboost og lukker de nyrensede porene. Det føles bare sååååå bra! 

Pilotfruen

Pilotfruen

Pilotfruen
Masken er basert på naturlige ingredienser og er dessuten den eneste svarte peel off masken i verden med patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner som bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. 

Husk at produktene til Decustro bare kan kjøpes på nett. Akkurat nå er det knallgode tilbud i nettbutikken, så løp og kjøpAnsiktsmasken og fuktighetskremen som jeg har vist dere i dag passer som dere skjønner like godt til både jenter og gutter. Det er kanskje en selvfølge at jeg er opptatt av å ta vare på huden min. Men jeg er veldig glad for at Ulrik også investerer den lille tiden dette tar et par ganger i uken.


Pilotfruen

Pilotfruen

Vil du lese mer om produktene til Decrusto? Gå inn på linkene nedenfor. :-)

Decrusto Black Peel Off Mask
Decrusto Lipsome Facial Cream
PAKKETILBUD med begge produktene

(Dersom du ønsker å se Pilotfruens innlegg på bloggen klikk her)