Denne helgen har jeg snakket veldig mye om hvor viktig det er å kunne sette av tid til seg selv, for å kunne fungere som mamma. Jeg har hatt en helg der jeg faktisk har satt meg selv i fokus litt mer enn hva jeg vanligvis gjør. Denne helgen avslutter jeg også med litt velværetid for meg selv. Jeg fikk nylig en pakke med The Original Peel Off Mask fra Decrusto i posten, og i kveld kunne jeg endelig få testet den ut! 

mammatilmichelle

Har du testet denne masken? Peel off masken fra Decrusto trekker inn og renser porene i dybden. Den reduserer hudens overflødige fettproduksjon i t-sonen, minimerer porer og hindrer nye hudormer i å dannes. Ved bruk av denne masken 1-2 ganger i uken vil man etter veldig kort tid se gode resultater og ha færre hudormer, forminskende porer og en renere og jevnere hud. Jeg gleder meg virkelig til å begynne å se resultatene selv. Du kan selv teste ut masken HER! 

mammatilmichelle

Jeg kan knapt huske sist morgen jeg brukte lengre tid enn 5 minutter på badet. Vi hadde en periode i vår der både meg og Jan var flinke til å bruke tid på å pleie kropp og sjel, og vi var blant annet på flere sparturer her i Krisitansand i sommer. Siden har vi ikke hatt muligheten til å bruke så mye av den type tid på hverandre. Jeg syns derfor det er viktig å prøve å presse inn noen minutter på kveldstid der jeg kan bruke litt tid på ansiktet mitt.

mammatilmichelle

Slik bruker man Decrusto sin Peel off mask: Før bruk er det lurt til å rense ansiktet, slik at huden er helt ren og tørr før den skal ta imot masken. Påfør masken med et jevnt lag i T-sonen (panne, neste og hake). Påfør heller for tykt lag enn for tynt, det vil gjøre det lettere å dra av masken. Masser masken inn i huden, dette hjelper masken til å arbeide dypt inn i porene. La masken virke i 25-30 minutter til den er helt tørr. Trekk deretter masken forsiktig av fra ytterkantene. Skyll av de siste restene av masken med litt vann. Påfør deretter kremen for å lukke de nyrensende porene. 

mammatilmichelle

Kremen som påføres etter bruk av masken heter Decrusto Liposome Facial Cream, og er en revolusjon i den kosmetiske verden. Kremen inneholder Liposomer som bidrar til at de aktive ingrediensene tilføres hudens dypere lag. Kremen tilfører Oksygen (O4) og beta 1,3-1,6 glukaner, noe som gjør at resultatet kommer raskt og er varig. Huden blir strammere med reduserte linjer som gjør at huden ser og føles friskere og glattere ut. Kremen passer for alle hudtyper. Den er fri for parabener, fargestoffer, mineralske oljer og silikon! 

mammatilmichelle

Hverken Peel Off Masken eller Kremen er testet på dyr. Det er fint å vite dersom du ønsker å prøve disse produktene. Det er nå tilbud på decrusto.no, der du kan finne veldig mange fine julegavetips, denne passer også fint som julegave til typen. Husk at denne masken kun kan kjøpes på nettet, og du kan bestille den HER! 

mammatilmichelle

 

"Vi takker for et flott innlegg Anna."

                               - Decrusto Skincare