DECRUSTO BLACK PEEL OFF MASK

ONSDAG, 16 NOVEMBER, 2016, 13:21
helle 

Jeg har vært så utrolig heldig at jeg har testet den veldig kjente hudmasken mot hudormer. Nemlig Decrusto Black Peel Off Mask.(Kjøp masken HER//) Dette er den orginale, mest effektive masken. Og den gjør virkelig mirakler med huden din. Jeg har lenge tenkt på å prøve noe mot hudormene jeg har på nesen, ikke minst Mr.B sin nese.

Den renser porene i dybden og reduserer hudens overflødige fettproduksjon, og vet dette bidrar den til å forhindre nye hudormer. Decrusto black feel off mask binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som forsiktig trekkes ut av hudens overflate. Første behandlingen min, merket jeg at jeg dro av masken (ikke vondt) men det av god grunn, når jeg dro av masken over nesen og snudde den for å se, fulgte det godt med urenheter med den. Ved andre og 3 behandling, merket jeg ikke like mye til masken, og huden er blitt utrolig myk og glatt. Decrusto Peel Off Mask kan KUN kjøpes på nett, HER// eller gå inn på www.decrusto.no.

 

maske
 

Jeg har forsøkt så utrolig mye for å holde hudormer i sjakk, for face it. Vi sliter alle med det. Det er like naturlig som at man har hår på hode! Så når jeg begynte å undersøke Decrusto viste det seg også at masken er vegansk, og inneholder hverken ingredienser eller produkt som er testet på dyr. Ikke minst er den både dermatologisk og allergitestet. En perfekt kombinasjon, av godt resultat og god samvittighet :-)

 

hellehelle
 
 

Fremgangmetode

- Vask og rens ansiktet før påføring.Bruk fingertuppen og påfør masken i T sonen, slik som på bildet her  oppe.
- Massere den godt inn i området den påføres, slik at den får bedre grep på urenhetene.
- Masken skal være på i 25-30 minutter. Hvis den ikke er helt tørr innen den tid, vent til den er 100% tørr.
- Skap litt med neglen på en av kantene der du ønsker å dra den av, nesten slik du gjør på en teiprull slik at den ikke revner.
- Bruk enten en klut med lunket vann eller vask ansiktet for å fjerne restene. 

Og jeg anbefaler virkelig å bruke Decrusto Liposome Facial Cream etter behandlingen, den gir en ekstra fukt-boost og hjelper å lukke de nyrensede porene. Den gjør enklere sagt huden som SILKE. Du finner krem HER//

 

Nå er det også et tilbud på både masken og ansiktskremen til kroner 398,- samlet. 
Se HER// Kun Black Peel Off Mask HER//