Hudterapeut med 25 års erfaring fra bransjen

Alle hudtyper påvirkes av miljøet vi lever i; forurensing og en hektisk, kanskje ikke alltid like sunn livsstil skaper irritasjoner i alle mulige hudtyper.

BLUE GEL OXYGEN BREEZE SERUM

Alle hudtyper påvirkes av miljøet vi lever i; forurensing og en hektisk, kanskje ikke alltid like sunn livsstil skaper irritasjoner i alle mulige hudtyper. Disse irritasjonene fører til hudproblemer og at huden eldes raskere. Selv når du selv kanskje ikke legger merke til det, vil dette påvirke huden din negativt. Blue Gel kan brukes av alle hudtyper for å styrke hudens immunforsvar, kickstarte cellefornyelsen og gi huden en sunn og frisk glød. Er du veldig tørr bruker du en krem over dette produktet.

Med Stabilisert Oksygen vil du nå:

  • Få bedre fuktighet
  • Oppnå en sunn hud ved at hudcellene skiftes ut som de skal
  • Huden trekker bedre til seg næring fra dine hudpleieprodukter
  • Collagen- og Elastin-produksjonen holdes i gang ved at cellene får den energien de trenger, dette vil bremse aldringstegn
  • Huden plumpes og får en sunn glød

 

ANKI/Anne Kathrine
Hudterapeut med 25 års erfaring fra bransjen
www.skincarebyanki.no

Siste fra bloggen

BRUK SERUM GJENNOM HELE JULEBORDSESONGEN!

«Et serum tilfører en større mengde aktive ingredienser enn din fuktighetskrem gjør. Men mest av alt har et serum effekt dypere i huden enn en fuktighetskrem har.»

DETTE REDDER HUDEN MIN!

«Når jeg har på masken sitter jeg som regel og jobber med bloggen, eller bare slapper av med en kopp kakao og ser på litt YouTube videoer. Hverdagsluksus!»

MIN HUDPLEIERUTINE – STEG FOR STEG

«Min faste hudpleierutine bestående av fire supre produkter <3"

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...