Mine go to produkter når det kommer til Decrusto!

Har fått flere kjente som spør hvilke hudprodukter osv jeg bruker for huden min ser så glødene og fin ut! Vell, nå skal dere få se!

Hei!

I samarbeid med Decrusto Skincare skal jeg vise dere hvilke produkter jeg har brukt den siste måneden! Har fått flere kjente som spør hvilke hudprodukter osv jeg bruker for huden min ser så glødene og fin ut! Vell, nå skal dere få se!

Mine go to produkter når det kommer til Decrusto.

Hver eneste morgen og kveld bruker jeg Decrusto Skincare Cleansing Foam etterfulgt av Lipsome Facial Cream. Som mange av dere vet bruker jeg veldig sjeldent sminke, så det er så deilig og ta på ett ekstra tykt lag med fuktighetskrem så det trekker seg godt inn i huden, spesielt nå som det er så kaldt ute!

Ca 1-2 ganger i uken så bruker jeg denne Black Peel Off Mask. Det som er viktig og tenke på når man bruker den er og riste og klemme på tuben i ca 30 sekunder slik at du blander masken ordentlig og alle ingredienser blir blandet godt inn for og virke best mulig. Legg masken i t-sonen og la det virke i ca 30 minutter, eller til den har tørket helt.

Deretter bruker jeg Beauty Ghost masken. Det som er viktig og tenke på når man bruker den er og riste og klemme på tuben i ca 30 sekunder slik at du blander masken ordentlig og alle ingredienser blir blandet godt inn for og virke best mulig. Når du påfører denne husk at det skal være ett tykt lag, masken skal være hvit ikke gjennomsiktig! Når den har virket i ca 30 minutter så er det bare til og rive av masken fra en side til den andre, den går så lett av! Og gjør ikke vondt i det hele tatt. Deretter påfører du Lipsome Facial Cream ❤

Alle produktene er veganske, er ikke testet på dyr og inneholder ikke parabener.

❤Veronica Windom

Siste fra bloggen

5 GRUNNER TIL Å BRUKE EN PEEL-OFF MASKE

Vi ser peel-off masker over alt, men vet du egentlig hva en slik maske gjør? Jo da, den peeler selvfølgelig huden din, fjerner døde hudceller og gir en fin glød. Men noen peel-off masker gjør også mer enn dette.

Sliter du med kviser eller inngrodde hår og nupper etter barbering?

Jeg vet ikke om du er av generasjonen som husker Clearasil, som i et febrilsk forsøk på å fjerne kviser momentant, endte opp med å svi av halve ansiktet? Det føltes i alle fall slik på den tiden; 80-tallet mener jeg det het?!

Hudterapeut med 25 års erfaring fra bransjen

Alle hudtyper påvirkes av miljøet vi lever i; forurensing og en hektisk, kanskje ikke alltid like sunn livsstil skaper irritasjoner i alle mulige hudtyper.

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...