Mine go to produkter når det kommer til Decrusto!

Har fått flere kjente som spør hvilke hudprodukter osv jeg bruker for huden min ser så glødene og fin ut! Vell, nå skal dere få se!

Hei!

I samarbeid med Decrusto Skincare skal jeg vise dere hvilke produkter jeg har brukt den siste måneden! Har fått flere kjente som spør hvilke hudprodukter osv jeg bruker for huden min ser så glødene og fin ut! Vell, nå skal dere få se!

Mine go to produkter når det kommer til Decrusto.

Hver eneste morgen og kveld bruker jeg Decrusto Skincare Cleansing Foam etterfulgt av Lipsome Facial Cream. Som mange av dere vet bruker jeg veldig sjeldent sminke, så det er så deilig og ta på ett ekstra tykt lag med fuktighetskrem så det trekker seg godt inn i huden, spesielt nå som det er så kaldt ute!

Ca 1-2 ganger i uken så bruker jeg denne Black Peel Off Mask. Det som er viktig og tenke på når man bruker den er og riste og klemme på tuben i ca 30 sekunder slik at du blander masken ordentlig og alle ingredienser blir blandet godt inn for og virke best mulig. Legg masken i t-sonen og la det virke i ca 30 minutter, eller til den har tørket helt.

Deretter bruker jeg Beauty Ghost masken. Det som er viktig og tenke på når man bruker den er og riste og klemme på tuben i ca 30 sekunder slik at du blander masken ordentlig og alle ingredienser blir blandet godt inn for og virke best mulig. Når du påfører denne husk at det skal være ett tykt lag, masken skal være hvit ikke gjennomsiktig! Når den har virket i ca 30 minutter så er det bare til og rive av masken fra en side til den andre, den går så lett av! Og gjør ikke vondt i det hele tatt. Deretter påfører du Lipsome Facial Cream ❤

Alle produktene er veganske, er ikke testet på dyr og inneholder ikke parabener.

❤Veronica Windom

Siste fra bloggen

STEP BY STEP: DYPTRENSENDE

Lurer du på hvordan du skal få en god hudpleie rutine? Det er faktisk mye enklere enn du tror! 😊

STEP BY STEP: KVISE KONTROLL

Lurer du på hvordan du skal klare å blitt kvitt problemhuden? Det er enklere en du tror! 😊

STEP BY STEP: OKSYGEN BOOST

Lurer du på hvordan du skal bruke hudpleieprodukter? Les og lær, det er enklere en du tror!

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...