SLIK LAGER DU HJEMMESPA PÅ BUDSJETT

Serien fra Decrusto er så fantastisk å ha på badet, og om jeg får si det selv så er dette den perfekte julegaven til dama, eller til mannen.

Hei dere og god torsdag dere,

Hva er bedre for huden dagen etter du har vært på et knall morsomt julebord? Jo, egentid med hjemmespa og masse vann, ha ha. Derfor har jeg i dag lyst å vise dere noen av mine favoritter innen spadag med Hilton. For utenom at jeg elsker å ta vare på huden min med å gi den masse fuktighet så digger jeg også å bruke masker, og favoritten min er den sorte masken fra Decrusto. #maskonmaskoff

Serien fra Decrusto er så fantastisk å ha på badet, og om jeg får si det selv så er dette den perfekte julegaven til dama, eller til mannen. Eller du kan kjøpe den, pakke den inn og i det personen du skal gi den til pakker den opp, sier du: ” Dette kan vi gjøre sammen som kjærester. Som en koselig spa dag sammen.”

La oss gå igjennom hvordan dette funker, okay? Are ya guys ready?

Steg 1.

Jeg begynner alltid med å rense ansiktet med Clear Spot Micellar Cleansing Foam som fungerer som et dyptrengjørende renseskum og toner i ett. Et par pump eller fire som jeg alltid tar i ansiktet hvor du masserer inn med sirkulære bevegelser. Skyll godt av med lunkent vann etterpå, så er huden klar for å motta maske, serum og fuktighetskrem.

PS: Viste du at et av de viktigste punktene i hudpleie er rutinen, vask / rens.

Steg 2  

1 The Original Black Peel Off Mask ELLER 2 Beauty Ghost!

Det har kommet mange kopier, men dette er ”ekte vare” og den som fungerer slik den skal.

The Original Black Peel Off Mask som dere kanskje har hørt om er blitt en stor favoritt hos mange. Denne masken finnes i mange varianter. Dette er altså Den Originale Black Peel Off Masken! Jeg testet den før julebordet i går, og nå tuller jeg faktisk ikke med dere, men fire stykker kom bort og sa;  Herregud så bra du ser ut Espen, og ja jeg tror faktisk det er denne masken som gav meg en super glød.

  1. Masken binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som trekkes forsiktig ut fra hudens overflate.
  2. Masken bidrar til å minimere porer og forbedre hudens elastisitet.
  3. Reduserer overflødig talgproduksjon og hindrer frembrudd av nye utbrudd.
  4.  Beroligende planteekstrakter pleier og balanserer huden i tillegg til at man fysisk fjerner hudormer og urenheter.

2 Beauty Ghost

The Original Oxygen Peel Off Mask. Dette er den andre masken i verden som inneholder Wellmune Beta Glukaner!

Dette er en maske som inneholder Wellmune Beta Glukaner som styrker faktisk hudens immunforsvar og det er hvertfall noe huden trenger i disse kalde dagene vi har fremover.

At masken gir næring og fuktighet har du hørt tusen ganger før.. men en peel-off maske som også har en oppstrammende effekt som gir ny glød og dyptvirkende fuktighet? Det vil si den eneste av sitt slag!

Steg 3

Liposome Facial Cream

Fuktighet gutter og jenter, det er super viktig! Du er ikke femi eller mindre mann selv om du bruker ansiktskrem for det handler om å ta vare på det du har fått.

Denne kremen passer like bra for gutter som jenter.  Jeg vet ikke om dere vet hva dette er, men kremen inneholder noe som kalles for ASO® (Aktivert Stablisert Oksygen) samt Wellmune® Beta Glukaner.  Sammen er disse virkestoffene med på å reparere hudens “skader” og tilfører fuktighet inn i hudens dypere lag.

Dere får 30% rabatt ved å bruke kodeordet: ESPEN30

Micellar cleansing foam finner du HER

The Black peel off mask finner du HER

Beauty Ghost masken finner du HER

Liposome Facial Cream finner du HER

Om du bestiller DEN ULTIMATE PAKKEN NÅ får du over får du 35 % avslag HER

Siste fra bloggen

BRUK SERUM GJENNOM HELE JULEBORDSESONGEN!

«Et serum tilfører en større mengde aktive ingredienser enn din fuktighetskrem gjør. Men mest av alt har et serum effekt dypere i huden enn en fuktighetskrem har.»

DETTE REDDER HUDEN MIN!

«Når jeg har på masken sitter jeg som regel og jobber med bloggen, eller bare slapper av med en kopp kakao og ser på litt YouTube videoer. Hverdagsluksus!»

MIN HUDPLEIERUTINE – STEG FOR STEG

«Min faste hudpleierutine bestående av fire supre produkter <3"

Følg oss på Instagram

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...