MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV OG FÅ THE ORIGINAL BLACK PEEL OFF MASK TIL KUN 69 KRONER*

Etter at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev vil du motta en bekreftelsesmail på e-post. Når du bekrefter vil du motta en velkomst e-post med en rabattkode. Bruk denne rabattkoden i handlekurven og du vil få The Original Black Peel Off Mask til kun kr 69,-. 

NB! Tilbudet forplikter ikke til abonnement eller fremtidig kjøp og gjelder kun 1 stk per kunde. Tilbudet gjelder kun for nye e-postadresser, så lenge lageret rekker og er kun tilgjengelig ved bestilling via nett. Frakt 59,- tilkommer ved kjøp under 600,- Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Vi vil kun sende deg informasjon om våre nyheter, du vil også få unike tilbud og de beste tilbudene først. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.

Hva er Black Peel Off Mask?

The Original Black Peel Off Mask er en dyptrensende maske som egner seg for oljete hud og kombinasjonshud. Den bidrar til å rense huden, fjerne døde hudceller, hudormer og absorberer overflødige oljer. Virkestoffet betaglukan arbeider i dybden og aktiverer regenereringen av hudcellene, samtidig som den styrker hudens immunforsvar. Den inneholder også aktivt kull som er med på å rense huden for urenheter i dybden og fjerne bakterier. Ansiktsmasken er dermatologisk, klinisk og allergitestet.

Hva gjør den?

• Absorberer overflødige oljer
• Demper rødhet og irritasjon
• Gir en sunn og jevn hudstruktur
• Bidrar til å minimere porer
• Øker hudens elastisitet og fuktighet
• Forebygger forekomst av kviser og urenheter
• Fjerner hudormer og døde hudceller

Hvordan brukes den?

  1. Rist tuben i 30 sekunder før bruk.
  2. Påfør på ren og tørr hud, med hendene eller en kost.
  3. Legg et jevnt lag over hele ansiktet, men unngå øyne, øyenbryn og hårfestet.
  4. La masken virke til den har tørket ( ca. 20-30 min ) 
  5. Dra masken forsiktig av, og fjern rester med lunkent vann. 

Huden er nå renset og klar for serum og fuktighetskrem. Se eksempler på produkter vi anbefaler i vårt hudpleiesortiment. 

Populære produkter

På salg!
kr 547.00 kr 398.00
På salg!
kr 298.00 kr 199.00
På salg!
kr 424.00 kr 349.00